Media Artist + Art Director
tunnel2.gif

Kafnu

Kafnu

Kafnu

We wanted to create something captivating and customized for the Kafnu entrance. Drawing from the colorful collages by David Hockney and the whimsical compositions of Wes Anderson, we composed an entry-way that would evolve gently over time- giving passerbys always something new and different to be inspired by as they enter or leave the world of Kafnu.

Kafnu Projection Map

Centering on the varied nature of the co-working space, we created a 3D wall design made up of windows. Each window is a different perspective of a nature-scape. A sun sits on the left and controls the lighting of the scene. Shadows move across the wall as time passes. Different creatures pass in and out of different windows. Grass grows, leaves change color, snow falls. The Kafnu wall is its own balanced ecosystem.

ice.gif
desert.gif
Kafnu Projection Mapped Entrance - Documentation

Kafnu Projection Mapped Entrance - Documentation

The Worlds

Screen Shot 2018-03-03 at 10.48.45 PM.png
Screen Shot 2018-03-03 at 10.49.38 PM.png
Screen Shot 2018-03-03 at 10.49.12 PM.png
Screen Shot 2018-03-03 at 10.50.06 PM.png
Credits

Credits

Directors + Animators

Poyen Wang

Yo-Yo Lin